Boka skadebesiktning!

När olyckan varit framme ska du anmäla skadan till ditt försäkringsbolag. Sen kan vi börja arbeta!

Viltolycka eller inbrott?

Tänk på att vid viltolycka, inbrott, stöld eller skadegörelse skall du alltid upprätta en polisanmälan! Vid olyckor ska du alltid ringa 112 och ställa ut en varningstriangel.

Boka Skadebesiktningen här!

Efter att du anmält olyckan till försäkringsbolaget kommer dom vilja att en skadebesiktning genomförs. Skadebesiktningen är kostnadsfri så du betalar inget för själva besiktningen. Du kan boka en skadebesiktning för din bil på två sätt. Välj det som är bäst för dig!

Ring direkt till våra skaderådgivare här!

033-348 53 24

Eller boka direkt via webben!

Fyll i ditt registreringsnummer och följ bokningsprocessen nedan för att boka direkt via webben.

 

”Du vet väl om att du som har försäkring via Volvia, Renault/Dacia Försäkring och IF enkelt kan genomföra skadebesiktningen själv via deras app”

Skadebesiktningen

Inför skadebesiktningen har du pratat med ditt försäkringsbolag och informerat om olyckan. Ta med dig de dokument du får från försäkringsbolaget. Det snabbar på processen ytterligare och du slipper vara utan din bil längre än nödvändigt.

Nästa steg är skadebesiktningen på plats hos Borås Bil Skadecenter. Skadebesiktningen genomför vi gemensamt och den beräknas ta cirka 30 minuter. Vi tittar över din bil samtidigt som vi fotograferar och dokumenterar skadorna. Det följer sedan med som underlag till försäkringsbolaget.