Professionell bilvård

Bevara nybilskänslan.

 

Hos oss på Borås Bil Skadecenter hittar du bilvårdsproffs som fixar både in- och utvändig tvätt. Det innebär självklart allt från dammsugning och rengöring av klädsel till polering och vaxning av lacken.

Alla bilvårdstjänster som utförs på Borås Bil Skadecenter sker med minimal klimat- och miljöpåverkan. Vi är noga med att alltid dosera rengöringsmedel rätt och att använda säsongsbaserade produkter, såsom mildare avfettningsmedel under sommaren.

Med en fullständig rekonditionering, eller rekond, går din bil igenom en grundlig rengöring som innebär att din bil kommer bibehålla och i vissa fall även höja sitt värde.

Tvätta bilen

Att hålla bilen ren ökar livslängden och hjälper bilen bibehålla sitt värde så länge som möjligt. Det är viktigt att regelbundet tvätta och se efter bilen för att hjälpa lacken skydda bilen från rostangrepp. Sen ser ju bilen också snyggare ut om den är ren.

Se våra tvätttjänster här för både invändig som utvändig tvätt.

Lackbehandling

Lackbehandlingarna kommer i olika skepnader beroende på skicket din bil är i idag. Behovet varierar lite främst beroende på hur gammal din bil är. En nyare bil kräver oftast mindre jobb än en äldre.

Läs mer om våra lackbehandlingar

Små skador på lacken

Många bilar råkar någon gång ut för mindre lackskador. Stenskott, parkeringsskada och en lång rad andra anledningar ligger bakom. Resultatet är mindre skador som inte påverkar prestandan på bilen alls, men det ser bara tråkigt ut.

Reparera och laga småskador

Andra bilvårdstjänster

Förutom tvätt, lack och småskador erbjuder vi ett par ytterligare tjänster inom t.ex. glas och klädsel.

Läs mer här