Stenskott, repor och mindre bucklor

På Borås Bil Skadecenter kan vi hjälpa dig med ett flertal typer av småskador som kan ha drabbat din bil.

Stenskott, repor och mindre bucklor

Många bilar råkar någon gång ut för mindre lackskador. Stenskott, parkeringsskada och en lång rad andra anledningar ligger bakom. Resultatet är mindre skador som inte påverkar prestandan på bilen alls, men det ser bara tråkigt ut. Dessa skador kan vi åtgärda snabbt och lätt utan att behöva byta ut några delar. Med spot repair fixar vi stenskott och repor. Mindre bucklor riktar vi helt enkelt upp med väl beprövade tekniker.

Våra lösningar för småskador

Spot repair

För mindre lackskador, såsom repor och stenskott så är det oftast onödigt att lacka om en hel del av bilen. Det är mer fördelaktigt att helt enkelt fylla i skadan och sedan polera upp lacken. Själva arbete kallas för spot repair. Det är ett kostnadseffektivt alternativ som dessutom innebär att du inte behöver vara utan bilen särskilt länge.

Mindre bucklor

Mindre bucklor – krävs inget byta av delar. Fylla i reda eller stenskott och polera upp det. Rikta bucklor istället för att byta ut en hel del av bilen. Vanligtvis är det klassiska parkeringsskador lett till små plåt- eller plastskador som vi reparerar. Skadornas storlek brukar vara ungefär 15cm i omfång och resultatet skiljer sig inte mycket mot att byta ut hela delen till en ny. Kom förbi E.K.O Bilcenter och visa upp din skada så har vi ett snabbt besked till dig!

Stenskott i lacken

Motortvätten bidrar till ökad livslängd på din bil. Med en ren motor är det lättare att upptäcka potentiella skador i god tid.

Det finns ett par saker som är viktiga att tänka på när man ska tvätta motorn. Bilen får inte vara varm. Låt den därför kylas av ordentligt innan det är dags. Det är även viktigt att täcka över elektroniska komponenter.

Kom även ihåg att alla motorer är olika känsliga. Därför kan det vara en bra idé att antingen överlåta arbetet till proffs eller undersöka vad som gäller för just din bil.

Skadade fälgar

Skador eller report på dina fälgar. Kontakta oss för att få en kostnadsuppskattning.

Interiör klädsel

Skador på inredning, och säten går att åtgärda. Allt med smart, kostnadsseffektiv teknik. Kontakta oss för att få en kostnadsuppskattning.

Interiör panel

Skador på paneler i din bil. Kontakta oss för att få en kostnadsuppskattning.Vi ger dig 10 % rabatt på glasbehandling och torkarblad vid byte av hela vindrutan hos oss på E.K.O Bilcenter