Tvätt av bilvårdsproffs

På Borås Bil Skadecenter tvättar vi din bil både in och utvändigt. Vänd dig till oss när du vill se efter bilen på riktigt.

Våra olika tvättpaket

Vi utför tvätt och rekond för alla dina behov och i alla storlekar. Från komplett invändig tvätt eller fullständig rekond till en mindre motortvätt eller fokus på skinnklädsel.

På denna sidan hittar du alla våra erbjudanden för in- och utvändig tvätt.

Utvändig tvätt

Smuts och avlagringar som får fäste i lacken kommer att skada din bil över tid. Det är därför det är viktigt att tvätta bilen regelbundet.
På Borås Bil Skadecenter har vi en toppmodern tvätthall där erfarna finishtekniker jobbar med beprövade metoder. Vi använder miljövänligt bilschampo som är skonsamt mot både din bil och miljön. Att dosera rätt är en självklarhet för både ekonomi och miljö. Vi återvinner och renar så mycket vatten som möjligt i våra tvätthallar.

Våra paket för komplett och utvändig tvätt

Fullständig rekond

Rekond är helt enkelt en förkortning av rekonditionering och innebär en fullständig rengöring av din bils in- och utsida.

Efter en grundlig tvätt och rengöring av din bils utsida kommer våra bilvårdsexperter att polera och vaxa din bil. Det innebär att lacken får tillbaka sin glans och ursprungliga utseende. Med en lackförsegling tar vi det ännu ett steg längre. Resultatet innebär att smuts inte kommer fastna lika lätt på din bil. Den blir lättare att tvätta och bilens utseende kommer hålla längre.

Utvändig handtvätt

Borås Bil Skadecenter har riktiga bilvårdsproffs som ser till att din bil får precis den behandling den förtjänar. Vi jobbar bara med de bästa rengöringsmedlen och doserar med respekt för både miljö och ekonomi.

I ett bilvårdspaket ingår avfettning av lack och fälgar, borttagning av insekter och asfaltsfläckar, tvätt av kaross och rutor, rengöring av dörröppningar samt avtorkning med mjuka trasor.

Motortvätt

Motortvätten bidrar till ökad livslängd på din bil. Med en ren motor är det lättare att upptäcka potentiella skador i god tid.

Det finns ett par saker som är viktiga att tänka på när man ska tvätta motorn. Bilen får inte vara varm. Låt den därför kylas av ordentligt innan det är dags. Det är även viktigt att täcka över elektroniska komponenter.

Kom även ihåg att alla motorer är olika känsliga. Därför kan det vara en bra idé att antingen överlåta arbetet till proffs eller undersöka vad som gäller för just din bil.

Pris 594 krInvändig tvätt

En ren och fräsch interiör på bilen förhöjer upplevelsen och gör det till ett nöje varje gång man sätter sig i bilen. Vår erfarna personal i tvätthallen hjälper dig med rengöring av allt från rengöring av både tyg och skinnklädsel till att dammsuga och putsa upp paneler.

Våra paket för invändig tvätt

Komplett invändig tvätt

Dammsugning, mattvätt, rengöring av paneler och säten. En komplett invändig tvätt hos Borås Bil Skadecenter innebär att din bil kommer kännas ren och fräsch. Våra erfarna kollegor kommer åt i de där jobbiga skrymslen som annars är svåra att nå. Erfarenhet och rätt utrustning är nyckeln.

Skinnklädsel

Tar man hand om skinnklädseln i sin bil kommer den att vara oslagbar över tid. Smuts kommer inte fästa och det kommer räcka att bara torka av spill och chokladfläckar. Så, ge din skinnklädsel vad den förtjänar så kommer den ge dig en enklare och lyxigare vardag i många år framöver. Borås Bil Skadecenter hjälper dig med underhåll och rengöring av skinnklädseln i din bil!

Tillägg 300 kr

Tvätta fram- och baksäten

Att rengöra säten i bilen kan göra underverk. Typiska fläckar vi tar bort är kaffe och chokladfläckar. Våra erfarna kollegor har en rad olika tekniker till förfogande. På Borås Bil Skadecenter jobbar vi med klassisk rengöring av säten men även högeffektiv tornadorengöring och kembehnadling vid tuff smuts.

Pris 954 krVi ger dig 10 % rabatt på glasbehandling och torkarblad vid byte av hela vindrutan hos oss på Borås Bil Skadecenter