Lackering

Vid större repor och byte av delar på din bil återställer vi originallacken. Allt för att din bil ska vara så snygg som möjligt och ha bäst möjliga skydd mot vädrets makter.

Lacka stenskott och repor

Stenskott och repor i lacken förstör utseendet på en bil. I obehandlade stenskott får smuts lätt fäste vilket i förlängningen kommer leda till oxideringar och rost. Därför är det alltid bättre att se över stenskott och repor. Då håller din bil sig snygg längre och värdet bibehålls.

Att fylla i och lacka stenskott kostar inte mycket pengar. Oftast är det kostnaden lägre än självrisken vilket gör att det är mer fördelaktigt för dig att helt enkelt bara komma förbi med bilen så våra skaderådgivare kan göra en uppskattning av arbetet.

 

Boka din skadebesiktning här

Foliering och dekaler

Att byta ut delar av karossen på tjänstebilar kan ibland ställa till det lite. Många tjänstefordon som rullar på vägarna har en foliering. Byter vi ut en folierad del på din bil är det en självklarhet för oss att se till att bilens foliering återställs. I många fall är tjänstebilarna det första mötet potentiella kunder har med ett företag. Då ska vi självklart se till att det blir ett gott första intryck!

På Borås Bil Skadecenter hjälper vi dig med foliering och dekaler på dina firmabilar. Vår personal har lång erfarenhet av att jobba med olika typer av dekaler i alla möjliga storlekar. Vill du veta mer om vad du har för möjligheter eller rådgivning kring hur du ska tänka angående foliering av företagets bilar? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Lackbehandling

Lacken är det yttersta och viktigaste skyddet mot rostangrepp på din bil. En lackbehandling skyddar din lack från oxidering och färgförändringar som kan orsakas av solens UV-strålning, surt regn, luftföroreningar, smuts, salt och andra föroreningar som tas upp från vägen. Genom att ge din bil en lackskyddsbehandling ger du din bil bäst möjliga förutsättningar för att hålla sig snygg och fräsch så länge som möjligt. På Borås Bil Skadecenter använder vi oss av en högteknologisk tvåkomponents-behandling som ger bästa möjliga lackskydd till din bil. Din bil kommer bibehålla sitt värde bättre och bli mycket lättare att hålla ren i det långa loppet. En lackbehandling gör stor nytta för både en nyare och äldre bil. Hör av dig till oss för att utvärdera dina möjligheter!