Skador och plåtskador

Många bilar får skador någon gång. Vad som händer för att skadan ska uppstå kan vara vad som helst. Din bil kan ha blivit påbackad, varit inblandad i en viltolycka, eller så har det helt enkelt varit halt och bilen har glidit av vägen. Resultatet blir oftast att bilen skadas på något sätt och behöver repareras.

OBS! – Vid akuta olyckor

Har du råkat ut för inbrott, stöld, viltolycka eller skadegörelse så krävs alltid en polisrapport. Ta med en kopia av polisanmälan till oss så hjälper vi dig att fylla i en anmälan.

Har din bil blivit skadad?

Ibland är olyckan framme och det finns helt enkelt inget annat att göra åt det än att lämna in bilen och reparera skadorna. I vissa fall har bilen bara fått en mindre buckla, exempelvis av en medtrafikants bildörr på en parkering. Då räcker det oftast att rikta upp bucklan, läs mer om våra tjänster för detta här. I de fall när du verkligen behöver lämna in bilen är det alltid dålig timing och att plötsligt vara utan sin bil ställer alltid till med problem. Vi vill göra det så enkelt för dig som möjligt. Så här går det till

Hur går det till?

Det är enkelt, vi hjälper dig med dina plåtskador i fyra steg.

Steg 1: Anmäl skadan till försäkringsbolaget

Det första och viktigaste du behöver göra är att anmäla skadan till försäkringsbolaget. För att våra erfarna skadetekniker ska kunna börja arbeta krävs det att ditt försäkringsbolag har upprättat ett ärende angående skadan. Därefter kan vi sätta fart!

Steg 2: Skadebesiktning

Enklaste och snabbaste sättet för att boka en skadebesiktning hos Borås Bil Skadecenter är att ladda ner vår app och registrera ditt ärende där. Där kommer du se all kommunikation och följa ditt ärende efter att vi tagit emot din bil.

Steg 3: Laga skadorna

I appen kommer du få en sammanställning på arbetet som behöver utföras på din bil. Vilka delar som behöver bytas ut, vilka som kan lagas och eventuellt arbete med lack. Du kommer kunna se och godkänna kostnaderna arbetet innebär. På så sätt undviker vi tråkiga överraskningar.

Steg 4: Hämta bilen

Du blir meddelad direkt i mobilen när det planerade arbetet på din bil är utfört. Sen är det enda som återstår för dig att komma förbi, kontrollera att allt ser bra ut och hämta upp bilen. Vi kommer att gå igenom arbetet tillsammans för att säkerställa att allt blivit rätt.

Behöver du boka en skadebesiktning nu?

Använd formuläret nedan för att boka en tid.