Reparation

När olyckan varit framme och du helt enkelt bara måste reparera bilen. Då finns Borås Bil Skadecenter här för dig!

Du kan alltid vända dig direkt till oss för att boka en skadeservice. Arbeten som att rikta upp en mindre buckla eller reparera stenskott kräver inte att man blandar in försäkringsbolag och dylikt, eftersom det helt enkelt är billigare för dig att bara låta oss laga skadan än att betala självrisken.

För att vara helt säker är det oftast bäst att boka en skadebesiktning. Det kan du enkelt göra här. Känner du dig säker på att det inte behövs är du varmt välkommen att höra av dig till oss och boka tid för skadeservice.

Du kan boka en skadebesiktning genom att fylla i formuläret nedan. Det underlättar mycket om du bifogar bilder på skadan. På så sätt kan vi förbereda oss på rätt sätt och vara snabbare klara med din bil!

 

Reparera bucklor

Mindre bucklor reparerar vi med tekniker som gör det möjligt att bibehålla bilens lack och rostskydd. Inga delar av karossen behöver bytas och man kommer inte kunna identifiera vart skadan tidigare varit. Ofta kan en mindre buckla repareras till en kostnad som är lägre än självrisken. Våra skadetekniker är erfarna och väl utbildade i moderna och beprövade tekniker. Lägg därtill att Borås Bil Skadecenter är, och ska vara, landets modernaste skadecenter

Repor och spot repair

För mindre lackskador, såsom repor och stenskott så är det oftast onödigt att lacka om en hel del av bilen. Det är mer fördelaktigt att helt enkelt fylla i skadan och sedan polera upp lacken. Själva arbete kallas för spot repair. Det är ett kostnadseffektivt alternativ som dessutom innebär att du inte behöver vara utan bilen särskilt länge.

Reparera klädsel

Skador på klädseln invändigt gör det svårt att hålla säten och övrig inredning hel. Det kan bidra till dålig lukt och en försämrad upplevelse av bilen som helhet. Borås Bil Skadecenter använder beprövade tekniker för att åtgärda skador som uppstått genom både olyckor och normalt slitage. Vi jobbar med alla typer av materiel. Det betyder att du kan vända dig till oss för att reparera både tygklädsel och skinnklädsel. Med våra erfarna kollegor och utrustning kan vi säkerställa ett optimalt resultat och vi skickar alltid med lite goda råd som kan hjälpa dig se till att din bils klädsel håller sig ren och snygg en lång tid framöver!

Skada på inredning

Paneler och detaljer inne i bilen bör man ta hand om för att bibehålla värdet på bilen. Ska man sälja en bil begagnad spelar ofta en hel och ren interiör stor roll för en köpare. Många utav de delar som kan gå sönder på panel och dörrar är ofta inte särskilt kostsamma att byta. Enskilda delar kan till och med kosta under självrisken men spela stor roll för helhetsintrycket av din bil. Kontakta våra skadereglerare för att få hjälp med din inredning!

Polera upp strålkastare

Med regelbundet underhåll kommer dina strålkastare fortsätta skapa bra sikt under lång tid. Det är viktigt att torka med våt trasa för att minska risken för repor när man rengör själv hemma. Om du låter vår personal tvätta din bil kommer vi se till att dina strålkastare är väl omhändertagna. Repor som uppstått i glaset på dina strålkastare påverkar såklart sikten negativt. Men det behöver inte vara för sent.

Ett alternativ för att fixa till strålkastarna är att polera dem. Våra erfarna kollegor på Borås Bil Skadecenter hjälper dig snabbt och lätt att polera upp strålkastarna. Polera strålkastare är en process som sker i flera steg som alla är viktiga för att man ska uppnå ett optimalt resultat som håller över lång tid. Kontakta oss här för att se över dina möjligheter!